Lajm

Vuri një hudhër poshtë jastëkut, kur u zgjua nga gjumi nuk i besoi syve nga ajo që pa

Ndoshta mund të mos e keni ditur këto 2 përdorime të veçanta të hudhrës që lidhet me gjumin dhe energjinë negative. Vendosja e një hudhre nën jastëk para se të shkoni për të fjetur, cilësohet si një praktikë e cila mund të përmirësojë gjumin në mënyrë të konsiderueshme./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet