Lajm

Sk.andaloze ne Shkoder! Mësuesja bën gjeste të t.urpshme me nxënësin, të dy filmohen te zh.veshur

Siç shihet në video, mësuesja ngre pantallonat dhe fillon të rregullohet. Të njëjtën gjë fillon të bëjë edhe nxënësi. Sipas administratorëve të faqes “Antidroga”, e cila ka publikuar videon, pamjet janë kapur në Shkodër./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet