Lajm

Rrëfimi i 17-vjeçares: E bëra me katër djem në një festë, tani jam shtvtzënë

Një adoleshente i ka shkruar psikologes të “The Sun” për t’i këshilluar ndihmë pasi ka ngelur shta tzënë dhe se e ka zënë paniku. Letra e 17-vjeçares: Piva shumë al kool dhe kreva marrë dhënie seksuvle me katër meshkuj të ndryshëm. Ishte e gjitha çmenduri dhe qejf, por tani jam shtatzënë dhe jam e frikësuar. Jam vetëm 17 vjece /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet