Lajm

Pagë deri në 2 000 euro, pse askush nuk dëshiron të punojë në Kroaci

Fuqia punëtore në të ashtuquajturat profesione detare të ulëta të flotës kroate në lundrimin ndërkombëtar është e vjetër dhe nuk rinovohet – këta janë kryesisht njerëz në moshë pensioni, kur shumë prej tyre janë të sëmurë dhe nuk duhet të lundrojnë më dhe të bëjnë punë të vështirë, nga 55 vjeç e tutje, me shumicën e tyre që kanë më shumë se 60./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet