Lajm

Nuk do e besoni! Ja cilat janë 9 gjërat që femrat nuk ua thonë kurrë burrave

1. Shikojnë profilin e partnerit – Asnjë grua nuk do të pranojë të ketë parë profilin në rrjetet sociale të partnerit të tyre, duke arritur deri tek gjërat e para që ai ka postuar. Natyrisht, do të shikojnë gjithashtu edhe llogaritë në rrjetet sociale, të grave më të pranishme në fotot dhe postimet, të cilat gjithmonë do të jenë të këqija, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet