Lajm

Nëna shqiptare “zhd uket” pa gjurmë, braktis në gjumë burrin dhe foshnjën…

Braktis djalin e mitur dhe vendos të largohet, 19-vj/eçarja nga Berati, Venera Gjolena u zhd/uk më 17 gusht të këtij viti. Pas den/oncimit që familjarët bënë në emisionin ’Pa Gjurmë’, në Report TV, në kërkim të së resë, vjen edhe dëshmia e parë, ajo e personit me të cilin Venera la takim një ditë pasi u/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet