Lajm

Lajm Jo i Mirë nga ZVlCRA, Ja çfarë do ndodh këtë vitë

megjithatë, është shumë e pasigurt të trajtojmë temën e pagave tani. Nëse punoni për një kompani që nuk është nën presion ekstrem për shkak të krizës dhe keni një marrëdhënie shumë të mirë me punëdhënësin tuaj, mund të konsideroni një negociatë mbi pagën./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet