Lajm

Gruaja nga Puka: Burri fanatik nuk më mëson asgjë, shoqet e mia po bëjnë namin

Jam një zonjë 32 vjeçe nga Puka dhe nuk punoj. Nuk kam fëmijë dhe burri pjesën më të madhe të ditës e kalon duke punuar. Ai është i zoti në Facebook, kurse unë nuk di as të futem. I lutem burrit që të ma mësojë e të kem edhe unë një faqe, siç kanë tërë shoqet e mia komshie këtu. Në këtë mënyrë mund të flas e shoh foto të njerëzve të mi që /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet