Lajm

Gruaja e martuar qe do t’ju lërë pa gjumë sonte: Dua ta bëj me çdo mashkull që më qesh në rrugë, kam shumë

Para 5 muajsh ishim të ftuar në shtëpinë e një mikut tonë për një festë. Bashkëshorti im është hidraulik dhe kishte punë, por tha se do shkonim pasi nuk do pinte pije alko.olike. Dy orë më vonë pasi shkuan në shtëpinë e mikut, ai mori një telefonatë të rëndësishme, kështu që ramë dakord që në shtëpinë time do më shoqëronte shoku./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet