Lajm

“E Bëj si e çm.end.ur me një djalë që ma solli shoqja në… por kam të dashur gati për fejesë”

Bëj s e k s eksitues dhe argëtues me të dashurin tim pa angazhime, por do ta humb të dashurin tim, nëse ai e kupton. Jam një vajzë 24 vjeçare dhe e kam njohur të dashurin tim kur shkova për vizitë tek motra ime, e cila jeton në një qytet tjetër. Pas disa pijeve, motra ime më sugjeroi që të shkonim për të ngrënë. Ishte një djalë shumë /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet