Lajm

Çaji nga kjo barishte ndihmon në të gjitha dhimbjeet! Ja se si përgatitet..!?

Mund të thuhet se rritet kudo, dhe në rajonin tonë shërben si një bar dekorativ dhe medicinal.Megjithëse kjo barishte është ndoshta e njohur më së miri si një ilaaç kundër dhimbbjes së dhëmbit, dhimbbjes së dhëmbbit dhe krimmbit të unazës, ai përsëri ka përdorime të tjera./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet