Lajm

Burrin E Kam Shofer Kamioni, Ai Kur Është Duke Udhëtuar Unë E Thërras Hasanin, Ai Është I Çm’endur, Me Kënaq Duke Me …

Sa e sa vjet i bëra martesë dhe e tërë koha më shkoi duke e përcjellë burrin në rrugëtim dhe duke e pritur se kur po vjen. Profesioni i tij prej shoferi ma gër’diti edhe jetën. E, kur ishte puna për kënaqësinë time, më injo’ronte, shkruan “Kosovarja”./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet