Lajm

Ardit Gjebrea sh.err ne mes te rruges, del nga BMW-ja e tij dhe rri.het me te riun

Desh.mitaret thone qe ka qene i riu i cili ka ofe.nduar moderatorin e njohur Ardit Gjebrea dhe i ka bll.okuar rrugen me makine. Mesohet se Arditi ka qene me nje nga miqte e tij me te mire, Aurel Bakiun, i cili ka nderhyre per te qetesuar situaten, por mesohet se djali nga ana tjeter ofen.donte vazhdimisht moderatorin./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet