Lajm

ZVICRA VENDOSI ! Ky Është Lajmi I Rëndësishëm Për Mërgimtarët Në Zvicër…

Eshtë përditësuar lista e shteteve dhe territoreve që janë me pasiguri të lartë për shtetin e Zvicrës.Lista do të hyjë në fuqi në orën 00.00 të datës 14 dhjetor 2020, ndërsa është vendosur edhe Maqedonia e Veriut.Shqipëria dhe Kosova janë dy shtetet Ballkanike që nuk janë në listën e pasigurise për Zvicrën../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota

Meçka nënkuptohet se të gjithë banorët e Zvicrës mund të lëvizin lirshëm në Kosovë dhe Shqipëri por duhet të hyjnë në Karantinë nëse kthehen nga Maqedonia…Nderkohë shtetet tjera me potencial pasigurie për Zvicrën janë edhe Andorra, Gjeorgjia, Jordania, Kroacia, Luksemburgu,Portugalia, Polonia, Sllovenia, San Marino, Shtetet e Bashkuara, dhe disa Zona të Austrisë, Italisë dhe Francës../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota