Lajm

Vajza E Re Sapo Na Ia Pa FjaIë: 44-Vjeçari Është Gati Të Iërë Gruan Për Mua, Edhe Pse Nuk I Kam Dhënë Asgjë

Historia e kësaj vajze të re ka sho.kuar lexuesit. Ajo thotë se po bie në dashuri me një burrë të martuar dhe ky i fundit i ka premtuar një jetë sëbashku.Kjo është historia e rrëfyer.“Si jeni? Kam disa muaj që jam lidhur me një burrë të martuar me fëmijë, u takuam rastësisht, ai është 44 vjeç, kurse unë jam 24 vjeçe. sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe ju dal1n pa,mjet e saj

Takohemi dy herë në javë, sepse ai punon shumë fort. Edhe pse kemi pak kohë që njihemi, ai më tha se do të ketë një gjë të qëndrueshme me mua.I thashë se nëse është kaq i pakënaqur me gruan e tij, ai duhej të ndahej më pare me të.Por tani pyes veten:Pse ai duhet të heqë dorë nga gjithçka, edhe nga fëmijët e tij për të qëndruar me mua, që ka pak kohë që më njeh? Sepse ka fëmijë të vegjël!. sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe ju dal1n pa,mjet e saj