Lajm

Tha Se Melisa Kishte Marrëdhënie Të Fshehtë Me Të, Fationi Zbulon Çfarë Ka Ndodhur Me Andin

Tashmë ata të tre nuk janë më pjesë e emisionit dhe Melisa me Andin vazhdojnë të shfaqen në shoqërinë e njëri-tjetrit, por thjesht si shok. Mirëpo si i ka marrëdhëniet Fationi me Andin?… sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe ju del v1dj0 e pl0te

Para se të hiqte dorë përfundimisht nga “Për’puthen”, Fation Kuqari hodhi akuza të forta për Melisa Lleshin, e fundit kjo që u përfol për një lidhje të fshehtë me Andi Shehin. sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe ju del v1dj0 e pl0te