Lajm

Skandal Tjetër? Dje U Fut Në ”Përputhen” Për Sarën Po Qarkullon Një Video, Ku Shihet Me Çanin Duke U….

Në këtë intervsitë Sara ka treguar edhe disa foto me pu.llë të kuqe ku linte shumë pak vend për imagjinatë… per me teper sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe ju dal1n pa,mjet e saj eksluz1ve

Ditën e djeshme në ”Përputhen” u fut një vajzë e re me emrin Sara Malaj. Djemtë ishin të lumtur për futjen e saj në program.Por Sara nuk është një emër i panjohur, ajo ka bërë disa këngë dhe madja ka bërë edhe bujë për një interviste që ka bërë në emisionin ” Zonë e Lirë” me gazetarin Arian Cani.sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe ju dal1n pa,mjet e saj eksluz1ve