Lajm

Shqiptari u lutet gjermanëve t’i shpëtojnë gruan e tij nga sëmundja e ligë që të rris djalin, s’do e besoni dot se çfarë bënë

Aura 33 vjeçe e ka parë djalin e saj Luan 7 muajsh të rritet gjatë muajve të fundit, kryesisht përmes kameras. Menjëherë pas lindjes, nënës së e re nga Mahlsdorf në Gjermani iu tha se ishte me sëmundje të keqe../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota

Por për Luarën gjermane, e cila është e martuar me një shqiptar kanë bërë një të madhe. Si bëhet e ditur një person ka dhuruar palcë dhe pritet që trupi i saj ta pranojë.Nëse kjo funksionon, ajo mund të bëhet përsëri plotësisht e shëndetshme. Burri i saj shpreson që ajo të shkoj sa më parë në shtëpi dhe të jenë të tre bashkë. Burri i saj thotë se gruaja e tij do ia dal, pasi ajo ka shumë dëshirë të rrisë djalin e saj./ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota