Lajm

Shkendije Mujaj: Njerëzit Që Nuk Shkojn Në Xhami Dhe Nuk Falen, Nuk I La Me Mu Afru Ngat

Kengetarja e njohur, Shkendije Mujaj pas disa vitesh munges, eshte rikthyer perseri ne televizionet kosovare duke bere nje interviste ekskluzive, duke zbuluar shume te pathena per te.. “Une jam fetare. Une kam qef krejt me msu fejen. Njerezit qe s’i falin pese vakte, nuk i la me mu afru ngat. Une kam qef veq me u… SHTYP NE HAPSIREN E MARKETI NGUT DHE LEXO LAJMIN E PLOTE.

Kengetarja e njohur, Shkendije Mujaj pas disa vitesh munges, eshte rikthyer perseri ne televizionet kosovare duke bere nje interviste ekskluzive, duke zbuluar shume te pathena per te.. “Une jam fetare. Une kam qef krejt me msu fejen. Njerezit qe s’i falin pese vakte, nuk i la me mu afru ngat. Une kam qef veq me u… SHTYP NE HAPSIREN E MARKETI NGUT DHE LEXO LAJMIN E PLOTE.