Lajm

Shka Tërron Makinën Që Bleu 400 Milionë Lekë Për 5 Orë Dhe I M Err Je Tën Një Personi/ Kishte Kursyer Një Jetë Të Tërë

Një ngjarje e rëndë raportohet nga Gjermania. Si bëhet e ditur një burrë që kishte pritur dy vite për të blerë makinën e ëndërrave dhe e ka prishur atë për gati 5 orë… sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe sh1k0 v1dj0n

Ai bleu një makinë Ferrari 360 mijë euro, gati 400 milionë lekë dhe e prishi gjatë kohës që po kthehej në shtëpi në Berlin.Burri 43 vjeç nga Baden-Württemberg humbi kontrollin dhe e nxorri atë nga rruga. Si bëhet e ditur ai e kishte lënë makinën me goma vere dhe ato kishin rrëshqitur në rrugë.

Për fat të mirë, 43-vjeçari nuk ishte i dë m tuar, por personi që udhëtonte me të ka humbur jetën. . sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe sh1k0 v1dj0n