Lajm

Roberti Dhe Modelja Italiane Pu.Then Në Buzë, Reagon Jessica: Dalloj Njerëzit Që Më Përdorën Për Interes

Robert Berisha ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve pas publikimit të disa videove në mediat sociale. Ka qenë modelja italiane Maria Bove, e cila ka publikuar në llogarinë saj në Instagram disa video në krah të këngëtarit. sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe sh1k0 pa,mjet e pl0ta

Ata shihen teksa darkojnë në një restorant dhe duket se janë të lumtur me njëri-tjetrin. Por pas një video ku tregojnë se janë bashkë, modelja italiane ka treguar se ka shkëmbyer dhe një puthje pasionante me Robert Berishën. per me teper sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe sh1k0 pa,mjet e pl0ta