Lajm

“Nxjerrin GJ.OKSlN për ”, gjyshja 92-vjeçare vlonjate cmend rrjetin me keshillat për vajzat e reja

“Nxjerrin gj.oksin për ”, nëna 92-vjeçare vlonjate c mend rrjetin me keshillat për vajzat e reja.Sade Aliçka është një banore e fshatit Dukat të Vlorës../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota

Sot është 92 vjeçe, por nënë Sade tregon për “Ora Verore” me gazetaren Albana Caushaj, se fati i saj i martesës është vendosur që kur ka qenë në djep, sipas traditave të zonës asokohe../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota

Nëse Sadja u përshtat shpejt me kameran dhe tregoi detaje nga jeta e saj për Rtv ORA, madje tha se çfarë nuk pëlqen tek vajzat e sotme, sidomos fakti që ekspozojnë gjo ksin./ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota