Lajm

Ndodh edhe kjo! Burri i jep jetë vajzës së tij, lind një bebe: O Zot sa emocionuese

Danny Wakefield, një 38-vjeçar tr ansgj inor, ka sjellë në jetë vajzën e tij në shtëpi. Për ta përjetësuar këtë moment, babai i ri filmoi lin djen e foshnjës së tij. Nëse nuk besoni, atëherë shikoni fotot../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota

Danny Wakefield e njoftoi lajmin në Instagram duke thënë se do e filmonte li ndjen e bebes. I riu tra nsgj inor lindi vetë, në një pishinë të instaluar në mes të dhomës së tij të ndenjes. I lindur si femër, Danny Ëakefield mbajti mi trën e tij dhe ishte në gjendje të përjetonte përvojën e jashtëzakonshme të dhëni es së jetës. Sidomos kur e dini se sa k aotike, por e bukur mund të jetë jeta kur të keni një fëmijë../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota