Lajm

Mjekët I Thanë Se Vajza E Saj Lindi E Pajetë, Nëna E Merr Në Krah Dhe Lutet/ Mrekullia E Madhe Ndodh: Zoti Është I Madh!

Të bëhesh nënë është gjëja më e bukur në jetë, thuhet. Por foshnja e 34-vjeçares e Robin Cyr lindi mbi katër kilogramë.

Lindja ishte shumë e vështirë dhe mjekët nënës i thanë se dy minuta pasi lindi foshnja humbi jetën. Mjekët e monitoruan foshnjen e vogël për 25 minuta, po nuk panë asnjë shenjë jete. Për mjekët vajza e vogël, kishte humbur jetën.Por jo për nënën, ajo e mori vajzën në krah dhe u lut. Bashkë me nënën u lut. Disa minuta më vonë një e qarë u dëgjua.

Kur vajza ime u kthye në jetë, aty besova se Zoti bën mrekulli dhe se është i madh.”Për mjekët, kjo ishte një mrekulli e vërtetë, madje sa e kishin të vështirë ta besonin. Tani vajza është e shëndetshme.