Lajm

Mihrije Braha Në Top Formë, I Bën Konkurrencë Edhe 20 Vjeçareve

Sonte ndau disa imazhe duke vënë në pah bukurinë e saj, përkundër viteve që ka. Edhe pse është 53 vjeçe, në këtë paraqitje po duket si të ishte 20 vjeçare .. per me teper sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe sh1k0 pa.mjet e saj

Këngëtarja e njohur shqiptare Mihrie Braha vazhdon të na befasoi me paraqitjet e saj me plotë stil dhe sharmë.Ajo cilësohet edhe si femër mjaftë energjike, duke shfaqur pozitivitetin dhe talentin e saj në forma të ndryshme, shkruan Indeksonline.. per me teper sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe sh1k0 pa.mjet e saj