Lajm

Ledjana Pamje Itime Me Mevlanin,Kurse Komenti Epik I Antonelës: E Myte…

Por nuk kishte si te mungonte dhe reagimi i Antoneles. Ja pamjet i keni me poshte: sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe sh1k0 v1dj0n eksluz1ve

Antonela,Mevlani,Ledjana 3shja e famshme e emisionit padyshim.Sot Ledjana ka publikuar disa pamje me Mevlanin n’instagramin e saj zyrtar.ht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe sh1k0 v1dj0n eksluz1ve