Lajm

LAJMI I FUNDIT/ Ministri Gjerman jep Lajmin e Madh, Ja deri kur do zgjasë Bllokimi…

Gjermania mund te kete masa te lehta bllokimi deri në pranverën e hershme nëse infeksionet nuk vihen nën kontroll ndaj gjithcka varet nga numri i te infektuarve../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota

Kancelarja Angela Merkel ra dakord me udhëheqësit e 16 shteteve federale të Gjermanisë të mërkurën për të zgjatur dhe forcuar masat kundër koronavirusit të paktën deri më 20 dhjetor por nese numri i te infektuarve do te bie pritet nje hapje me e shpejet dhe lehtesim te masave../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota