Lajm

Flet Vjaza E Cila Ishte Me Plakun Ne Mo’tel: Ai Ishte I Fo’rt, Por Kur Fillova Te Ia

Flet Vjaza E Cila Ishte Me Plakun Ne Mo’tel: Ai Ishte I Fo’rt, Por Kur Fillova Te Ia
42 vjet më e re ka qenë partnerja e 60-vjeçarit i cili u n’da nga je’ta në mesditën e 3 dhjetorit në një dho’më mot’eli në Gjakovë. Plaku derisa po kr’yente marr’ëdh’ënie me 30-vjeçaren ra pa shen’ja je’te në dys’hemenë e motelit ku ata po qënd’ronin./ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota

Vajza tregon se burri ishte shumë i fo’rt, por për një moment i hu’mben nd’jenjat dhe ka treguar se gjithçka ishte vullnetare, shtypni hapesiren me poshte per vide’on