Lajm

E ruajt Zoti! Gruaja që lindi tetënjakë, rrëfimi i saj të prek shpirtin: Po i rris e vetme se burri më la

E ruajt Zoti! Gruaja që lindi tetënjakë, rrëfimi i saj të prek shpirtin: Po i rris e vetme se burri më laNataly Sulman në vitin 2009 lindi tetënjakë, e cila ishte një lajm tr onditës për gjithë botën, sepse ishte kjo dukuri ndodhi vetëm një herë.Të gjitha foshnjat lindën të shëndetshme../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota

Emrat e tetënjakëve janë: Noeu, Mali, Isaia, Narya, Gjoni, Makai, Josia dhe Jeremia.Nataly ka vendosur të luf tojë për 14 fëmijët e saj. Ajo po planifikonte të kthehej në shkollë dhe siguronte financiarisht fëmijët e saj pa ndihmën e publikut /Ju ftojme qe ta hapni marketingun per 5 sekonda dhe shfaqet lajmi