Lajm

Djaloshi Prov.Okon Keq Sabianin, Zbulon Foto Me Kejsin Live Në Emision

Këtë të dielë në emisionin “Kojshia Show” mysafirë ishin këngëtari i njohur nga Shqipëria, Sabiani dhe vajza e tij Kejsi Medini, e cila njëherit është edhe këngëtare, shkruan Korrespodenti.sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe ju del v1dj0 eksluz1ve

Ata befasohen nga djaloshi që i bënë propozim për martesë Kejsi Medinit, duke i zbuluar edhe fotot në emision.
Shikoni reagimin e Sabianit nga minuta e 37:00 e emisionit… sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe ju del v1dj0 eksluz1ve