Lajm

Befasi në Gjermani , Qytetarët marrin 1200 Euro pa punuar fare !! Ja si

Për një periudhë tre vjeçare një grup i përzgjedhur qytetarësh në Gjermani do të paguhen çdo muaj 1200 euro pa bërë asgjë. Deutsche Welle raportoi nisjen e një eksperiementi mbi të ardhurat bazike ku përfituesit e shumës do të duhet të plotësojnë vetëm disa formularë raportimi me pyetje.
“Interesi për të marrë pjesë në eksperiment ka qenë i lartë. Brenda një jave më shumë se 1.5 milionë vullnetarë janë regjistruar dhe kanë shprehur interesin e tyre për të marrë pjesë në këtë studim të madh mbi të ardhurat bazike të pakushtëzuara. Organizatorët po shohin për një total prej 1500 pjesëmarrësisht prej të cilëve 120 do të marrin 1200 euro çdo muaj për një periudhë tre vjeçare” raportoi DW../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota

Nëse është kështu në realitet do të hulumtohet shkencërisht gjatë projektit. “Ne do të analizojmë atë që njerëzit bëjnë gjatë një periudhe kur ju garantohet siguria materiale,” tha shefi i projektit Jürgen Schupp nga Instituti gjerman për Kërkime Ekonomike (DIW). Ndër pyetjet që do të marrin përgjithe janë: A do të shpenzojnë personat e eksperientit të gjitha paratë apo do të kursejnë një shumë të caktuar? A do të ndalojnë së punuari apo të punojnë më pak? Po ashtu, a do të dhurojnë para për të tjerët?./ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota