Lajm

Adelina Ismajli: Po nuk të ngopi mirë burri në shtrat si duhet ska çka t’vyn shko te tjetri

Padyshim qe per shume njerez ne Kosov dhe Shqiperi Adelina Ismajli ngelet ikona e pathyeshme e viteve 90 ku u zgjedh si miss , e pastaj nuk ndaloi rrugen e artit por vahzdoi me muzike ku gjithashtu they shume tabu si me veshje te shkurtera dhe video duke ek spozuar trupin e saj te nxe ht./ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota

Padyshim qe per shume njerez ne Kosov dhe Shqiperi Adelina Ismajli ngelet ikona e pathyeshme e viteve 90 ku u zgjedh si miss , e pastaj nuk ndaloi rrugen e artit por vahzdoi me muzike ku gjithashtu they shume tabu si me veshje te shkurtera dhe video duke ek spozuar trupin e saj te nxe ht./ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota