Lajm

Njerëzit që рreken për çdo gjë dhe qajnë, kanë сilësi të veçantë madje duhet t’i keni zili…

Një qenie njerëzore nuk është aq e paprekshme, saqë të mos ndiejë dhimbje dhe gëzim.Madje ka shumë rrethana që gjendja emoc ionale e njerëzve mund të jetë aq e ngarkuar, saqë e vetmja gjë që dëshirojnë është të qa jnë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet