Lajm

Lajmëruan Pol icinë Sepse Dëgjuan Disa Klithma Qe Vinin Prej Drurit. Nuk Do Ta Besoni Cfarë Gjetën!

Lajmëruan policinë sepse dëgjuan disa klithma qe vinin prej drurit. Nuk do ta besoni cfarë gjetën!Kafshët janë pjesë e planetit tone dhe si te tilla duhet ti respektojmë dhe ti ndihmojmë pasi aftësitë e tyre ne shumë gjera janë te /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet