Lajm

Harrojeni Häshäshin, Kjo Është Bima Që Rritet Tek Ne Dhe Kushton 50 Mijë Euro Kilogrami

Kjo bimë rritet në zonat malore. E quajtur “Lulja e Darvinit” apo “Primula e pranverës”, ka vlerë të madhe tregtare dhe bima e therë shitet deri në 50.000 euro kilogrami, në tregun gjerman apo dhe vende të tjera.Primulla officinalis është bimë mjaft e përhapur në Greqi dhe një ndër bimët më efektive në shërimin/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet