Lajm

Greqia kërkon 65 mijë punëtorë sezonalë në bujqësi, ja se si duhet te aplikoni dhe kur!

Greqia kërkon zyrtarisht 65 mijë punëtorë sezonale kryesisht për punët në bujqësi por jo vetëm. Të parët që preferohen janë shtetasit nga Shqipëria të cilët janë edhe grupi më i madh i emigrantëve në vendin fqinj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet