Lajm

E la burri se mbeti në karrocë me rrota/ Nuk ua merr mendja se çfarë bëri kjo grua më pas

Ndërsa ishte ende në s pit al dhe mjekët nuk i jepni shpresa se do të ecte sërish, bashkëshorti i saj me të cilin kishte 14 vite martesë, i kërkoi të di vorco heshin./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet