Lajm

E la burri se mbeti në karrocë me rrota/ Nuk ua merr mendja se çfarë bëri kjo grua më pas

37-vjeçarja Riona Kelly, nga Anglia, ka treguar se ai ishte çasti që e rr ënoi edhe më shumë, megjithatë e gjeti forcën dhe vazhdoi jetën së bashku me fëmijët e saj. Pas një lajmërimi në Facebook ku kërkonte një trajner personal për ta ndihmuar të ushtronte këmbët, ajo ra në kontakt me Keith Mason./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet