Lajm

Bleona Qereti Zogun Tim Për Shijuar Duhet T’kesh Kaq Euro N’bankë,Ose Nuk Ke Fat Sepse…

Një libër për të pathënat dhe jetën sekrete të këngëtares Bleona Qeretit në Shqipëri dhe më pas në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, pritet të trondisë politikën e Tiranës dhe arenën mediatike shqiptare/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet