Lajm

Zoti bën mrekulli! Gruaja 65 vjeçe lind katërnjakë, tre djem dhe një vajzë: Jam e bekuar!

Ajo është 65 vjeçe dhe ka gjithësej 13 fëmijë nga 4 burrat të ndryshëm. Por katër fëmijët e fundit që i ka binjak ajo i lindi duke iu nënshtrua një procedure të mbarësimit artificial në Ukrainë.Jam e gatshme për të paguar 2000 Paund”, shkruan ajo../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota

Të tre djemtë dhe një vajza e saj lindën para kohe në një spital të Berlinit. Nëna Annegret Raunigk, është një mësuese anglo-ruse që po shkon drejt pensionit dhe e cila përveç që është nënë e 13 fëmijëve, është gjyshe e shtatë nipave dhe mbesave. Po ashtu e ditur bëhet se ajo është gruaja më e vjetër në botë që ka lindur katërnjakë.Jam e gatshme për të paguar 2000 Paund”, shkruan ajo../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota