Lajm

Xhaxhai përfitoi nga mbesa, flet 16-vjeçarja: Më thoshte je bërë shumë e bukur

Kallëzimi në polici është bërë nga vetë 16-vjeçarja. Menjëherë policia u vu në kërkim të 45-vjeçarit, i cili ishte fshehur në një zonë pyjore. Ndërkohë e mitura kishte humbur babanë dhe nënën vetëm pak vite më parë dhe jetonte me gjyshen.Adoleshentja i tha policëve:Qëkur u lirua, më thoshte shpesh që isha bërë shumë e bukur dhe që tani isha rritur../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota