Lajm

Turqia E Zen Në Befasi Greqinë, Përsëri Dërgon Anijet Drejt Mesdheut Lindor

Anija e kërkimeve sizmike “Oruç Reis” u nis nga porti i Antalisë për të filluar punimet në Mesdheun Lindor.Jam e gatshme për të paguar 2000 Paund”, shkruan ajo../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota

Deklarohet se anija do të kryejë 6 muaj hulumtime sizmike në Gjirin e Antalisë, deri më 15 qershor 2021.Edhe anijet e tjera turke “Ataman” dhe “Cengiz Han” që do të vazhdojnë të shoqërojnë anijen e kërkimeve sizmike “Oruç Reis” u nisën nga porti i Antalisë. Jam e gatshme për të paguar 2000 Paund”, shkruan ajo../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota