Lajm

Quhet Gropa E FERRlT, ZbuIohet Kush E Ka Hapur Dhe Si Ka Ndodhur: Të Gjithë Po….

Vrima gjigante u pa për herë të parë nga një ekip televiziv që fluturonte mbi këtë zonë dhe sipas The Siberian Times, kur shkencëtarët shkuan për të hetuar se çfarë ndodhi, ata gjetën copa akulli dhe shkëmbi të hedhura qindra metra larg epiqendrës.Jam e gatshme për të paguar 2000 Paund”, shkruan ajo../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota

Shkencëtarët kanë filluar të hetojnë fenomenin, gjersa nuk është bërë tërësisht e ditur nëse kjo humnerë është shkaktuar nga ndryshimi i klimës.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe