Lajm

Punësoi një modeIe për të vënë në provë të DASHURlN nëse ishte BESNlK apo jo,ja si e PËSOl…(VIDEO)

Vajza e quajtur Liza vendosi të provojë të d ashurin nëse ishte besnik edhe paguan një modeIe për të shkuar e për ta ngacmuar.Modelja i kërkon Danielit, të d ashurës së Lizës që ta lyej me krem, ai pranon. Ndërkohë ajo e pyet nëse ka të dashur, Danieli e mohon një gjë të tillë, madje i kërkon modeIes që të bëhet e d ashura e tij.Ndërkohë e gjithë skena ishte e filmuar dhe Liza e shikon tr.adhtinë e Danielit, për inat të tij ajo shkon me shokun e të da shurit, Silverin../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota