Lajm

Pèrgjáket E Hëna/ Aksidèñt Trágjík, 2 Shqiptarë Vdèsín Në Vend Dhe…

Një ak si de nt tra gj ik është shënuar mëngjësin e sotëm në aksin Levan-Fier. Mësohet se nga ak si de nti kanë hum bur jet ën dy persona. Ende nuk dihet identiteti i vi kt im ave. Pol ic ia ka mbërritur në vendngjarje.
Trupat e vi kt im av e janë ende në automjet.Jam e gatshme për të paguar 2000 Paund”, shkruan ajo../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota

Një ak si de nt tra gj ik është shënuar mëngjësin e sotëm në aksin Levan-Fier. Mësohet se nga ak si de nti kanë hum bur jet ën dy persona. Ende nuk dihet identiteti i vi kt im ave. Pol ic ia ka mbërritur në vendngjarje.
Trupat e vi kt im av e janë ende në automjet.Jam e gatshme për të paguar 2000 Paund”, shkruan ajo../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota