Lajm

Mjekët Nuk Ua Thonë Këtë, Për Të Shpë,Tuar Nga Tens,Ioni I Lartë Dhe Sinoziti Bëni Këtë Përbërje Me Produket Që Keni Në Shtëpi

E mbani mend herën e fundit kur keni ngrënë mjaltë dhe arra? Me siguri do të ketë qenë në shtëpinë e gjyshes, pasi ky il’aç popullor siç e quajnë ato, është një ndër kombinimet më të mira për shëndet të mirë.Përgatitja është shumë e thjeshtë: Përzieni 200 gramë hudhra të qëruara, preferohet të mos i grini, por si thelpinj,. dhe gjysmë kilogrami mjaltë të papërpunuar, mund t’i shtoni dhe lëng limoni. Këtë përzierje duhet ta konsumoni 3 herë në ditë, para konsumimit të vakteve.Jam e gatshme për të paguar 2000 Paund”, shkruan ajo../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota

E mbani mend herën e fundit kur keni ngrënë mjaltë dhe arra? Me siguri do të ketë qenë në shtëpinë e gjyshes, pasi ky il’aç popullor siç e quajnë ato, është një ndër kombinimet më të mira për shëndet të mirë.Përgatitja është shumë e thjeshtë: Përzieni 200 gramë hudhra të qëruara, preferohet të mos i grini, por si thelpinj,. dhe gjysmë kilogrami mjaltë të papërpunuar, mund t’i shtoni dhe lëng limoni. Këtë përzierje duhet ta konsumoni 3 herë në ditë, para konsumimit të vakteve.Jam e gatshme për të paguar 2000 Paund”, shkruan ajo../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota