Lajm

Lavatriçja dhe frigoriferi hapeshin natën, pa i prekur askush – çifti vendosin kamera për të parë se çfarë po ndodhte…(Video)

Siç shkruajnë mediat e huaja, përcjell Telegraif, Paul, 28 vjeç, jetonte në banesën e tij në Manchester.Për dy vjet para se ai dhe partneri i tij të fillonin të përjetonin atë që besojnë se janë forca mbinatyrore.Dhe këto pamje, ata arritën t’i dëshmojnë duke i filmuar dy video – që duket se janë dëshmi për diçka të tillë.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Dhe sipas tyre, ngjarjet e çuditshme zakonisht fillojnë në orën 1.30.Ata shtojnë se përveç hapjes së çuditshme, kanë dëgjuar edhe zëra të çuditshëm.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe