Lajm

LAJMI I FUNDIT/ Tollovi E Re Në Këtë KUFI, Ja Detajet E Reje Do Mbullen Kufit…

Masat e reja kundër përhapjes së , të miratuara dje nga Qeveria e Kosovës kanë nisur së zbatuari që nga sot. Pas kësaj, tollovi e madhe është shkaktuar në kufirin me Shqipërinë, kjo si rezultat i asaj që tashmë nga qytetarët e huaj që hyjnë në Kosovë përfshirë edhe ata me leje qëndrimi të përkohshëm ose përhershëm, duhet të kenë test RT-PCR negativë për të bërë në 72 orët e fundit.Jam e gatshme për të paguar 2000 Paund”, shkruan ajo../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota

Lidhur me këtë çështje, ka folur edhe ambasadori i Shqipërisë në Kosovë, Qemal Minxhozi. “Nuk ka pasur konsultim paraprak, është veprim i njëanshem dhe i çuditshem”, ka thënë ai shkurt për IndeksOnlinen. Përjashtim bëjnë qytetarët e huaj, që vijnë dhe largohen brenda 3 orëve nga Kosova, duke nënshkruar kështu edhe një deklaratë, shkruan IndeksOnline.Jam e gatshme për të paguar 2000 Paund”, shkruan ajo../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota

Qytetarët e huaj që punojnë si transportues profesionistë (shoferët), me kusht që të respektojnë protokollin për transport ndërkombëtar për mbrojtje nga Covidi-19; Qytetarët e huaj që kalojnë nëpër Kosovë përmes transportit të organizuar me autobusë ose me linjë të rregullt ndërkombëtare transite, me kusht që të nënshkruhet deklarata se do ta lëshojnë territorin e Kosovës brenda 5 -orësh; Diplomatët e huaj të akredituar në Kosovë si dhe familjarët e tyre;Jam e gatshme për të paguar 2000 Paund”, shkruan ajo../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota