Lajm

Edhe pse 220 kg, kjo është femra më e kërkuar për s.k….! Ja arsyeja (VIDEO)

Edhe pse 220 kg, kjo është femra më e kërkuar për s*ks! Ja arsyeja
Packa peshon mbi 220 kg një grua në Shtet e Bashkuara të Amerikës fiton 2 mijë dollarë në muaj. E, gjitha kjo ndodh falë trupit të saj.Quhet Bobbi-Jo Westley dhe është 34- vjeç dhe është cilësuar si aktorja më e veçantë e filmave po rn ogr afikë\

Janë me mijëra burra që paguajnë për ta parë atë online.Trupi im i shëndoshë nuk është i preferuar vetëm në SHBA ku 68.8 % e të rriturve janë mbipeshë por edhe në mbarë botën.Të shumtë janë ata që janë gati të paguajnë për një seancë e ro tike online me ëebkamera apo duke më parë të kërcej”,- ka thënë 34-vjeçarja.’