Lajm

E Papritur, Po Performonin Se Bashku Por Pastaj Kercasin Grushtat, Juria Mbeten Pa Fjale / VIDEO

The X Factor 2010: Shokët më të mirë Abby dhe Lisa AKA Ablisa ngjiten në skenë për audicionin e tyre, të cilin ata pretendojnë se është vetëm për argëtim. Pas disa hidh ëri mesh dhe një shfaqje interesante, tens ionet ngrihen mes dyshes, duke çuar në një tra zim!//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

The X Factor 2010: Shokët më të mirë Abby dhe Lisa AKA Ablisa ngjiten në skenë për audicionin e tyre, të cilin ata pretendojnë se është vetëm për argëtim. Pas disa hidh ëri mesh dhe një shfaqje interesante, tens ionet ngrihen mes dyshes, duke çuar në një tra zim!//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe